Hvordan oplevede I sparringen med køkkenchefen op til festen?
- Meget professionelt. Der var ingen begrænsninger, og vi blev hele tiden mødt med muligheder fremfor begrænsninger. Man føler en oprigtig interesse i at skabe de perfekte rammer og man bliver mødt med varme.
Hvad vil I særligt fremhæve i forhold til forplejningen?
- En af hovedårsagerne til at vi valgte Hornstrup var maden og deres vinkort. Vinkortet er usædvanlig godt og med fornuftige priser og i virkeligheden en himmelsk oplevelse! Og så var der igen en fantastisk velvilje omkring valg af vin. At kunne få lov til at kontakte leverandøren direkte er intet mindre end usædvanligt. Mange af vores gæster har efterfølgende henvendt sig til os og rost maden højt!
- Og så skal også de virkelig lækre sandwich og den fantastiske morgenmadsbuffet fremhæves. Morgenmadsbuffeten er tit der, hvor nogle sparer, men på Hornstrup var det som om, man prøvede at overgå aftenens festmåltid".
Hvordan fungerede rammerne?
- Vi var lidt bekymrede over begrebet ”kursuscenter”, da vi tog ud for at besøge stedet første gang. Men at træde indenfor og mærke stemningen og møde køkkenchefen bevirkede at alle forbehold faldt. Festsalen er ikke romantisk med gamle sprossede ruder, men der er en ro over stedet. En blanding mellem højskole og hotel. Med højt til loftet og gennemført professionelt. Og så er der plads! Masser af plads - både inde og ude. Og vores gæster kunne overnatte på Hornstrup, et kæmpe plus.